Principalul finantator al gruparii FC Vaslui, Adrian Porumboiu, considera ca meciul cu Steaua (programat maine, pe Stadionul "Municipal" din Vaslui) este unul foarte important, cu miza, dar promite ca jucatorii sai nu vor ceda si nu se vor da la o parte in fata echipei bucurestene.

"Steaua este o echipa buna, dupa opinia mea cea mai buna din campionatul intern, dar trebuie sa dovedeasca acest lucru pe teren. Nu ne vom da la o parte, nu ne vom face de ras si cred ca nici Stelei nu i-ar conveni sa ia un titlu mincinos. Steaua nu are nevoie de ajutorul Vasluiului si nici Vasluiul de al Stelei", a declarat fostul arbitru international.

Chiar daca unii jucatori din lot se confrunta cu probleme medicale, Porumboiu este convins ca antrenorul Mircea Rednic are de unde alege o echipa competitiva pentru meciul cu Steaua. "Speculatiile care s-au facut, cum ca Vasluiul nu va juca sau va da meciul, sunt pentru mine o jignire. Este ca si cum s-ar spune despre mine ca, atat timp cat am fost arbitru, am dat meciuri si am favorizat echipe Va fi un joc care pe care, va fi un joc adevarat. Vasluiul va avea de castigat enorm pe planul onorabilitatii, va fi privit cu admiratie in campionatul Romaniei. Chiar daca Panait are patru cartonase si nu va juca, la fel si Lacusta si Sfarlea, sunt convins ca Mircea Rednic va alinia un unsprezece competitiv", a precizat finantatorul vasluienilor, care considera ca "nici lui Gigi Becali nu i-ar placea sa castige o batalie unde ostenii s-au predat. Gigi Becali e un razboinic, credeti ca lui i-ar conveni sa intre in cetate si sa ii vada pe toti la pamant, cu armele aruncate?".


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.