Desi amenintasera ca merg in stefan cel Mare, pentru meciul cu Dinamo, "bancarii" s-au prezentat totusi pe stadionul "Astra" din Ploiesti, dar au pierdut cu 1-2 partida cu "alb-rosii". Nu mai putin de 5.000 de dinamovisti s-au deplasat la Ploiesti pentru a vedea ultimul meci pe teren propriu al capitanului Florentin Petre. Dar sarbatoarea "cainilor rosii" a inceput prost, in minutul opt, Griffiths reusind sa-i duca pe oaspeti in avantaj. "Alb-rosii" au reusit insa sa intoarca scorul, prin golurile lui Grigorie, din minutul 24, si Claudiu Niculescu, din minutul 29.

La numai 13 minute din cea de-a doua repriza insa, Salomir a uitat sa acorde penalti pentru "bancari" la un duel Radu stefan - Abiodun. Decizia centralului a starnit mania antrenorului Bergoni, care l-a injurat pe Salomir pret de cateva minute. Cum rezultatul a ramas neschimbat pana la final, tehnicianul italian s-a dezlantuit.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.