Ultima etapa a Diviziei B a fost marcata de incidentele produse la meciurile Dinamo II - Universitatea Craiova si Dunarea Giurgiu - Petrolul Ploiesti. in urma batailor ca-n filme care au avut loc intre jandarmi si suporteri, mai multe persoane au ajuns la spital. Doua partide in care s-au impartit pumni, lanturi, bate si cutite au lasat un gust amar asupra finalului de sezon in Divizia B. Fanii olteni, in numar de 30, veniti sa asiste la ultimul meci al favoritilor, disputat in complexul Dinamo, in fata "satelitului" Dinamo II, au scapat cu greu furiei "cainilor rosii", aproximativ 250 la numar, sarind gardul si refugiindu-se in afara stadionului.

Pe nimeni nu a mai interesat faptul ca tabela a aratat 2-2 la finalul meciului. Jandarmii erau in numar foarte mic, bataia generala neputand fi oprita. Rezultatul? O persoana cu traumatism cranio-cerebral si alte multe, ranite. Oficialii olteni au spus ca suporteri de-ai lor au fost chiar injunghiati, dar la spital nu a ajuns nimeni taiat de cutit. "Este greu de crezut ca se poate intampla asa ceva pe stadioanele noastre. Speram sa dorm si sa visez urat. Dar sa vad cum un suporter de-al nostru este injunghiat, cum altuia i se da cu bata in cap, cum sunt batuti cu lanturi. Pur si simplu m-a marcat", a spus antrenorul "juvetilor", Ovidiu Stanga, despre incidentele care s-au lasat cu amenzi de 5.000 de RON.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.