Astazi cotidianul Jurnalul National ofera impatimitilor de fotbal, dar nu numai, un supliment special dedicat Campionatului Mondial de Fotbal din Germania : Mondial 2006.

Din cuprins: programul complet al meciurilor, prezentarea echipelor si stadioanelor unde urmeaza sa se desfasoare meciurile, dar si un calendar al partidelor de fotbal programate, precum si orele la care acestea pot fi urmarite.

"Este un produs de lux destinat microbistilor adevarati, ce nu are voie sa lipseasca din colectia lor. Este al doilea asemenea supliment de acest tip, realizat de Jurnalul National, dupa cel dedicat Campionatului Euroean de fotbal, Euro 2004 - Portugalia", spune Florin Gongu, realizatorul suplimentului Mondial 2006.

Programul meciurilor Campionatului Mondial de Fotbal 2006 va putea fi accesat si descarcat gratuit la adresa www.jurnalul.ro.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.