Atmosfera de pe stadionul "National" va fi una plictisitoare, in conditiile in care partida se va juca cu portile inchise, ca urmare a deciziei LPF de a-i sanctiona pe "ros-albastri" pentru scandarile discriminatorii petrecute la finalul jocului din Regie.

Antrenorul din Ghencea, Cosmin Olaroiu, a declarat ca atat meciul cu Jiul, cat si cel cu FC Vaslui, de miercuri, sunt vitale pentru elevii sai. "Trebuie sa ne pastram avantajul de doua puncte in fata Rapidului. Daca este concentrata si are "mintea limpede", Steaua este capabila sa invinga orice formatie, fara nici un fel de probleme", a spus Oli, care a subliniat ca nu il intereseaza rezultatul jocului de maine, dintre Rapid - Sportul si de aceea nici macar nu il va urmari la televizor.

Stelistii nu acuza probleme medicale atat de grave incat sa nu poata fi apti pana la ora intalnirii (20.30). Oli a precizat ca nu i-a fost teama nici o clipa ca "ros-albastrii" ar fi putut fi depunctati ca urmare a scandarilor rasiste la finalul meciului Sportul - Steaua. "Ar fi fost o decizie absurda, deoarece fotbalul se joaca doar pe teren. Oricum, Steaua a avut parte in ultima vreme de multe ostilitati, dar vom lupta pana la capat", a subliniat tehnicianul.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.