Selectionerul a aflat dupa turneul din SUA despre iesirea lui Adrian Mutu la adresa secunzilor si i-a mai dat inca o amenda atacantului de la Juventus. Inca obosit dupa turneul american, Victor Piturca era ieri la sediul federatiei, necajit ca nici la cateva zile de la intoarcerea in tara, nationala nu are parte de liniste.

PRO: Ce spuneti, domnule Piturca, de declaratiile lui Mitica Dragomir? Se bea si se fumeaza la nationala?
PITURCA: Dragomir este prietenul meu, dar cred ca a exagerat. Nu este deloc asa cum a spus...

PRO: Si totusi?
PITURCA: Pai haideti sa clarificam. Cu fumatul, trebuie sa se stie ca jucatorii au acceptul meu sa fumeze, atat timp cat o fac in momentele permise, adica dupa mese, la o cafea etc. Dar nu in camere, sau, fireste, nu pe teren sau la vestiar. Asta e.

PRO: Si cu bautura?
PITURCA: si aici e clar. Cu exceptia episodului singular de dupa meciul cu Coasta de Fildes, cand jucatorii au stat pana tarziu la un pahar, nimeni la nationala nu si-a permis sa consume bauturi alcoolice! Niciodata!

PRO: Pai si acum, in America?
PITURCA: Acum, jucatorii au baut cate un pahar doar dupa ultimul joc. Cand, subliniez, practic, erau in vacanta. Au avut acceptul meu sa bea cate o bere sau un pahar cu vin. Cine dintre noi nu bea cate un whisky in avion, sau un pahar cu vin? Nu mi se pare nimic iesit din comun...

PRO: Contra si ceilalti tricolori au fost revoltati de declaratiile lui Dragomir...
PITURCA: Contra poate sa fie revoltat cat vrea, dar sa nu o faca prin presa. Sa-si vada de ale lui, nu sa dialogheze cu presedintele Ligii!

PRO: Vorbim si de Mutu? Iar l-ati pedepsit...
PITURCA: Da, pentru ca abia la intoarcerea in tara am aflat in detaliu despre incidentul din sala de mese. Ne-am linistit dupa drum si am aflat si eu mai exact despre ce a fost vorba, e de nepermis o asemenea atitudine pentru un jucator!


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.