Prezenta jandarmilor la partida cu Inter Gaz a deturnat injuraturile galeriei "cainilor", de la conducerea clubului catre Danciulescu si Lacatus

Ianis Zicu a revenit la Dinamo, fiind imprumutat de Internazionale Milano la echipa din Stefan cel Mare pentru o perioada de un an si jumatate. Cornel Dinu, administratorul delegat al lui Dinamo, a fost plecat in Italia pentru a negocia revenirea in "Groapa" a atacantului imprumutat initial de Inter pana in vara la FC Parma. Ioan Andone, antrenorul "cainilor" a afirmat sambata, la finalul meciului amical Dinamo - Inter Gaz Bucuresti ca si-l doreste in lot pe Zicu, mentionand ca o decizie in ceea ce priveste transferul acestuia la Dinamo se va lua duminica (n.r. ieri). Internationalul roman a semnat, in ianuarie 2004, un contract cu Inter Milano, valabil pana in 2008, fiind ulterior imprumutat la FC Parma, pana in vara anului 2005.

Proteste fasaite

Anuntat ca un prilej de revolta al fanilor fata de recentele vanzari de jucatori, meciul lui Dinamo cu Inter Gaz, disputat sambata pe stadionul Faur, nu a adus nimic spectaculos nici in tribune si nici pe teren. Datorita prezentei jandarmilor, cei aproximativ 500 de suporteri ai campioanei au protestat firav fata de conducerea clubului, reprezentata pana la pauza prin Cristi Borcea si Constantin Danilescu, grosul injuraturilor fiind deturnat catre Danciulescu si Lacatus. Primul a fost huiduit pentru ca a declarat ca spera sa nu se mai intoarca vreodata din China, unde se afla pentru a semna un contract cu Shenzhen Jianlibao, iar "Fiarei" nu i s-a uitat trecutul stelist, galeria "cainilor" strigandu-i "fiu de boschetar". Nici Ioan Andone, antrenorul lui Dinamo, nu a scapat, la iesirea de pe gazon galeria strigandu-i "3%", aluzie la comisionul pe care se pare ca tehnicianul il incaseaza din transferul fiecarui fotbalist dinamovist. "Falcosul", care a urmarit prima repriza de la tribuna I, a declarat la final: "Poate suporterii sunt suparati, eu sper ca ei sa fie intotdeauna la fel de interesati de echipa".

Lacatus a afirmat ca nu intelege atitudinea suporterilor dinamovisti la adresa jucatorilor care au plecat: "Nu mi se pare normal ce striga, pentru ca in urma cu doar cateva saptamani Danciulescu era vedeta la Dinamo. Suporterii uita foarte repede ce a facut el pentru Dinamo. Faptul ca jucatorii pleaca sa joace in Asia nu reprezinta un declin pentru fotbalul romanesc. Fiecare cauta sa castige cat mai mult la o echipa de afara, iar acest lucru ar trebui inteles de toata lumea", a spus tehnicianul lui Inter Gaz, care este si nasul lui Danciulescu. Partida de pe stadionul Faur, disputata pe un teren inghetat, acoperit de zapada, s-a incheiat la egalitate, 1-1, golurile fiind marcate de Adrian Mihalcea (2), pentru Dinamo, respectiv E. Tudor (29). Andone a explicat ca nu isi poate face o parere despre meciul cu Inter Gaz, aratandu-se nemultumit de faptul ca jucatorii sai "nu stiu sa joace impotriva vantului". Dinamo a avut in teren in prima repriza urmatorul unspreceze: Stelea - Goian, Vatavu, Iordache - Fl. Petre, Margaritescu, Ad. Cristea, Semeghin - Baltoi - Cl. Niculescu, Mihalcea, pentru ca in partea a doua a intalnirii sa intre Gaev - I. Balan, Galamaz, Alistar, Pulhac (67 R. Stefan) - Pacurar, Burca, Tames, Vl. Munteanu - T. Moldovan, Grigorie.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.