Potrivit cotidianului turc Hurriyet, un oficial al clubului Galatasaray a declarat ca romanul ar fi fost dat afara de la echipa daca nu-si cerea scuze pentru criticile aduse conducerii

Antrenorul roman Gheorghe Hagi a fost foarte aproape de a se desparti de Galata, in urma scandalului declansat de criticile pe care "Regele" le-a adus conducerii clubului. "Nu am gresit ca sa-mi cer scuze. Am spus doar ca imi pare rau pentru ca am suparat prin declaratiile mele. Insa aceste cuvinte ale mele au fost transmise conducerii clubului sub forma unor scuze", a declarat Hagi. Cu toate acestea, se pare ca schimbarea de atitudine a "Regelui" nu a fost intamplatoare. Potrivit cotidianului Hurriyet, un oficial al gruparii Galatasaray a afirmat ca Hagi ar fi fost demis daca nu si-ar fi cerut scuze. "Hagi a facut declaratii prin care si-a depasit atributiile, la inceputul saptamanii trecute. Cand a venit la sedinta Consiliului de Conducere a spus ca nu a facut ceva care sa necesite scuze. Insa cand a vazut ca lucurile nu merg bine, cand a inteles expresia de pe fetele noastre, a realizat ca a gresit. Apoi, la sfarsitul sedintei, a spus cuvintele pe care noi le asteptam. Daca nu ar fi existat aceste scuze, nu l-am fi iertat. Eram cu totii extrem de suparati. Daca nu si-ar fi cerut scuze, acum nu ar mai fi fost unde este", a declarat oficialul Galatei.

Hagi va fi avertizat saptamana aceasta de catre presedintele clubului Galatasaray, Ozhan Canaydin, sa nu mai faca declaratii precum cele de la conferinta de presa de lunea trecuta. Atunci, tehnicianul roman a declarat ca, in spatele reactiei ostile a suporterilor fata de mijlocasul Ovidiu Petre, se afla cativa oficiali ai clubului. Hagi a mai spus ca unii dintre jucatori au primit foarte putini bani din partea conducerii, iar altii nu au fost platiti deloc si a adaugat ca responsabilii gruparii nu mai vor jucatori romani la Galata, dar au uitat ca este si el roman. Imediat, Hagi a fost chemat la sedinta Consiliului de Conducere, unde si-a cerut scuze si a scapat de demitere.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.