Pentru Galamaz si Margaritescu sezonul s-a incheiat, lui Gaev i s-a transmis ca nu mai este nevoie de el, iar Barcauan are situatia neclara. Cu doua etape inainte de finalul campionatului, Dinamo pare o echipa in pragul colapsului. Actionarii se cearta, fotbalistii pleaca, iar rezultatele reflecta criza de la club.

Ca si cum aceste probleme nu erau de ajuns, doi dintre jucatorii titulari ai ros-albilor au suferit accidentari grave, iar pentru ei sezonul este incheiat. Este vorba de George Galamaz si Andrei Margaritescu. Primul abia s-a intors din Belgia si mai are mult de asteptat pentru a putea juca din nou.

"M-am accidentat in partida cu Sportul, in urma unui duel cu Mazilu. Am suferit o ruptura de ligamente la glezna piciorul drept, iar de atunci a inceput cosmarul. Mircea Rednic mi-a recomandat un medic in Belgia, care m-a operat in urma cu o saptamana in orasul Saint Troind. Timp de o luna nu mai am voie sa pun piciorul in pamant, dupa care va urma perioada de recuperare, care va dura inca 30 de zile. Nici nu se stie cu exactitate cand voi putea juca din nou", ne-a povestit Galamaz. si coechipierul acestuia, Andrei Margaritescu, are o ruptura de ligamente si poarta un bandaj special in aceste zile. Astfel, "China" nu va putea bifa niciun minut in ultimele doua etape.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.