Cu o intarziere de o zi, ieri au ajuns in tara si "stranierii" care au participat la turneul din Statele Unite. Personajul cel mai asteptat? Victor Piturca. Acesta trebuia sa clarifice conflictul avut cu Mutu. "N-a fost nimic cu Mutu. S-a exagerat. Conflictul este inchis", a inceput, domol, "Piti", dupa care s-a dezlantuit impotriva vedetei echipei nationale.

"Acesta a fost dintre ultimele avertismente pe care i le-am dat lui Mutu. El este un jucator ca toti ceilalti, iar daca se incadreaza in disciplina de grup, vine la nationala. Prefer jucatori care nu se comporta ca Mutu. De la acel incident nu am mai vorbit cu el", a spus selectionerul, care s-a aratat incantat de faptul ca are de unde alege fotbalisti pentru nationala.

"Multi jucatori care s-au aflat pentru prima oara la nationala au confirmat. S-a vazut la cei de la Steaua si Rapid ca partidele jucate in cupele europene le-au fost de mare ajutor. Sunt jucatori din campionatul intern care s-au remarcat in acest turneu. Dar nu pot spune ca stranierii m-au dezamagit", a explicat Piturca utilitatea turneului.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.