Fostul stelist spera ca Sunda sa-l includa in lot si sa atinga cifra de 200 de meciuri in Divizia A, in ultimele doua etape de campionat.

Cum e Mili, veniti sa bateti Steaua?

Nu se pune asa problema. Steaua are un lot valoros si experienta care nu se compara cu lotul Jiului. In plus, este si principala candidata la titlu. In acest moment are sansele cele mai mari. Jiul e o echipa mica, care doreste sa scape de retrogradare. Este tot ce imi doresc in acest moment.

Veti juca cu tribunele goale...

E bine pentru noi. Presiunea este un factor care, de obicei, se intoarce impotriva formatiilor cotate mai slab. De data aceasta nu va fi cazul. Nu stiu daca putem sa incurcam Steaua. In sufletul meu mi-as dori ca ei sa iasa campioni si noi sa nu pierdem pe Stadionul National.

Esti aproape sa faci 200 de meciuri in Divizia A. Te gandesti la retragere?

Asa e. Sper ca domnul Sunda sa ma includa in lot pentru aceste doua meciuri. Retragerea as vrea sa o am o data cu ultima etapa, la Petrosani, la meciul cu Rapid.

Dupa ton esti hotarat sa ajuti pe Steaua in lupta pentru titlu...

E o chestiune de onoare. La Steaua am petrecut clipe memorabile. Dar nu e numai asta. Matematic, Jiul are nevoie de 2 puncte ca sa se salveze. Sigur ca da, mai conteaza si jocul rezultatelor. Sa speram ca o sa fie bine.

A marcat pentru Bibi

Inainte de a se transfera la Fenerbahce, lui Sabin Ilie i s-a facut o caseta pentru a fi vizionata de oficialii clubului turc. In selectia de faze, din greseala, a fost inclusa si una in care un jucator al Stelei suta senzational de la 30 de metri si marca un gol de generic. Turcii nu s-au prins ca autorul splendidului gol era, de fapt, Damian Militaru, iar transferul lui Sabin Ilie a fost una dintre reusitele clubului din Ghencea in acel an.

Nicolita inca nu si-a revenit

Singurul jucator dintre "americani" care se recupereaza mai greu dupa turneul nationalei peste Ocean este Banel Nicolita (foto stanga). Desi se spune ca toti jucatorii sunt in parametrii normali, Banel resimte din plin meciurile in care a fost folosit de Piturca (ultimele doua). La primul antrenament al jucatorilor care au fost la lot, Nicolita a dezamagit. Bostina, Radoi si Oprita au fost un pic peste el. Singurul care este pe deplin recuperat este Goian.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.