Clubul din a ajuns un sat fara caini, asa cum ne-a declarat, ieri, antrenorul secund onel Augustin, iar scandalurile si declaratiile in contradictoriu ale oficialilor se tin lant. "Vrem liniste pana la sfarsitul campionatului", au spus, luni, Gigi Netoiu, Cristi Borcea, dar si antrenorul Florin Marin.

Totusi o radiografie a sezonului care sta sa se incheie dovedeste ca notiunea de "liniste" nu poate fi folosita in aceeasi fraza cu "Dinamo". Haosul a domnit in acest campionat in "Stefan cel Mare", iar razboiul dintre actionari si declaratiile in contradictoriu ale oficialilor au atins cota ridicolului.

Ultimul exemplu in acest sens a fost reprezentat de episodul plecarii lui Cosmin Barcauan. Sambata, fundasul si-a strans lucrurile si s-a dus acasa, la Oradea. "Nu stiu cum a putut sa plece de la antrenament. Probabil ca a fost invoit de antrenori, dar nu inteleg de ce, fiindca imprumutul lui de la Sahtior a fost prelungit pana pe 7 iunie", a fost prima reactie a presedintelui Nicolae Badea.

Duminica, directorul sportiv Tica Danilescu ne-a bombardat redactia cu telefoane si faxuri, incercand sa ne dovedeasca spusele lui Badea. Un alt oficial a trecut chiar la amenintari: "Vom investiga cazul lui Barcauan, iar daca se dovedeste ca a parasit echipa fara sa se consulte cu cineva, atunci va fi amendat!". Luni insa a venit lovitura de teatru. "Imprumutul lui Barcauan expira pe 31 mai, fiindca Sahtior nu a fost de acord cu prelungirea lui. Cosmin nu mai face parte din lotul lui Dinamo", ne-a spus Cristi Borcea.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.