Dumitrescu crede ca Piturca a procedat bine ca l-a dat afara din lot pe Mutu, insa considera ca nu exista un adevarat conflict intre cei doi si ca selectionerul a dat astfel un avertisment. "Marele" scandal iscat in SUA intre Victor Piturca si Adrian Mutu a fost comentat si prezentat pe larg in paginile de sport. Totusi, lucrurile nu sunt asa de grave cum s-a crezut initial si se pare ca cei doi s-au impacat destul de repede.

Reconcilierea dintre Piti si internationalul roman de la Juventus e tinuta in secret din doua motive. Unul, si cel mai important, e acela ca selectionerul a dorit astfel sa dea prin Mutu un exemplu si celorlalti jucatori. Un motiv secundar pare a fi unul ce tine mai mult de o anumita strategie, amandoi dorind sa vada reactiile celorlati jucatori si oameni din fotbal.
Invitat la emisiunea "Sase, vine presa" de pe B1 TV, fostul international roman Ilie Dumitrescu a declarat ca tot acest conflict e umflat artificial. "Piturca a procedat extraordinar. Iar cu acest exemplu, cu liderul acestei generatii care este Adi Mutu, cu siguranta ca nimeni nu va mai misca in front in fata lui Piturca. De fapt, selectionerul a si declarat ca pentru el acest asa-zis conflict e istorie. Deci a dat de inteles ca va avea nevoie de Mutu", a afirmat, sigur pe el, Dumitrescu.

Fost component al "Generatiei de Aur", Ilie s-a aratat impresionat si de atitudinea lui Mutu, care si-a cerut scuze in fata selectionerului. "Fotbalul romanesc are nevoie de Mutu, dar il apreciez pe Piti si foarte bine a facut ca l-a dat afara din lot"!


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.