In vreme ce patronul Stelei, Gigi Becali, ofera trei milioane de euro pe jucatorul de la Sheriff Tiraspol, actionarii lui Dinamo ii pregatisera lui Andone un contract mai mic decit cel pe care il are in Cipru
Chiar daca mai sint doua etape pina la finalul actualei editii de campionat, conducerile divizionarelor A se gindesc deja la sezonul viitor. In vreme ce Dinamo isi cauta antrenor, Steaua vrea sa-l aduca in Ghencea pe internationalul Razvan Cocis, pentru care ofera aproximativ trei milioane de euro.

,,Gigi Becali a facut o oferta lui Sheriff Tiraspol aproape de suma pe care urmeaza sa o incasam noi de la Ajax pentru Ogararu, insa intermediarul ne-a zis ca patronul lor nu lasa pe nimeni sa plece de la echipa. Ma voi duce personal la Tiraspol sa stau de vorba cu domnul Gusan pentru ca nu prea am incredere in intermediari", a declarat managerul Stelei, Mihai Stoica. Patronul ros-albastrilor, Gigi Becali, are obiective mari pentru anul viitor - "Cel putin grupele Ligii Campionilor" -, tocmai de aceea el este decis sa nu isi lase jucatorii sa plece de la echipa.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.