"Belo", coordonator al loturilor nationale de tineret si juniori, nu cunostea in amanunt scandalul Mutu-Piturca, dar a infierat atitudinea "Briliantului". "Sunt in Italia, in vizita la niste amici, dar din ce-am auzit mi-e clar ca Mutu trebuia sa-i arate putin respect lui Piti. Nu neaparat ca un fotbalist fata de antrenor, ci ca un tanar fata de un om mai in varsta", a opinat "Caprioara".

Libertatea: Ce parere ai despre scandalul Mutu-Piturca?
Miodrag Belodedici: Nu stiu ce s-a intamplat. Am urmarit partidele la televizor si am observat ca Mutu a lipsit in ultimul meci. S-a certat cu selectionerul? Acum nu stiu ce injurii si-au adus reciproc dar, din capul locului, trebuie spus ca fiecare o avea particica lui de vina. Mi-e clar insa ca Mutu trebuia sa arate putin respect fata de Piti. Nu neaparat ca un fotbalist fata de antrenorul sau, ci ca un tanar fata de un om mai in varsta. Daca nu sunt respectate nici regulile celor "sapte ani de-acasa" atunci cum sa mai existe respect intr-un colectiv? Nu mi se pare normal ce-a facut Mutu. O fi el un fotbalist valoros, dar in fata selectionerului trebuie sa mai si taca si sa inghita.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.