Cosmin Olaroiu spera ca pana maine sa-si recupereze jucatorii care au fost in turneul din America

Steaua incearca prin toate mijloacele sa ii recupereze pe fotbalistii care au fost convocati de Victor Piturca pentru turneul echipei nationale in Statele Unite ale Americii.

Mirel Radoi, Dorin Goian, Banel Nicolita, Gabriel Bostina si Daniel Oprita s-au intors ieri in Bucuresti, dupa ce au participat la cele trei meciuri pe care nationala le-a jucat, contra Uruguayului, Irlandei de Nord si Columbiei. Ei au fost preluati de cei de la Steaua si dusi direct in cantonament, pentru a incepe recuperarea cat mai rapida a diferentei de fus orar de sapte ore. Dupa ce au avut o sedinta de recuperare fizica, medicul echipei din Ghencea le-a dat aseara jucatorilor somnifere, pentru a-i face sa doarma atunci cand si in Romania e noapte.

Program normal, abia maine

Astazi, cei cinci stelisti vor avea program separat de restul colegilor lor, stafful tehnic si medical incercand sa-i tina treji. In aceasta seara vor primi din nou somnifere, iar maine vor intra in programul de antrenament normal, alaturi de ceilalti jucatori. Antrenorul Cosmin Olaroiu spera ca, dupa acest tratament "de soc", jucatorii sai sa-si revina cat mai repede si sa poata da maximum sambata seara, in partida de campionat cu Jiul Petrosani, programata de la ora 20.30, pe Stadionul "Lia Manoliu", cu portile inchise.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.