Universitatea asteapta decizia in cazul „nocturna“ si meciul cu Dinamo pentru a sti daca va juca sezonul viitor prima divizie
In cazul in care FRF va da cistig de cauza la masa verde Astrei, Universitatea va ramine lidera in Seria B2, cu 59 de puncte, dar cu doar doua puncte avans fata de Unirea Urziceni si Petrolul Ploiesti, ambele cu 56 de puncte. In acest caz, presu-punind ca Urziceniul si Petrolul vor invinge in ultima etapa, elevii lui Ovidiu Stinga sint obligati sa invinga Dinamo II pentru a fi promovati direct. In caz de egalitate, promovata direct va fi echipa Unirea Urziceni, iar Universitatea va da baraj, avind avantajul meciurilor directe fata de Petrolul. Daca pierde cu Dinamo II, Stiinta va juca si la anul in Divizia B.

Razboiul dintre Astra si Universitatea Craiova datea-za din etapa a 18-a a returului, incheiat cu scorul de 5-2 pentru juveti, cind nocturna stadionului "Ion Oblemenco" s-a stins pentru o ora, cazul fiind judecat astazi la Comisia de Apel a FRF, dupa ce oltenii au avut succes intr-o prima instanta. Dupa ce au trimis o scrisoare deschisa, suporterii olteni vor protesta astazi in fata sediului FRF pentru judecarea de urgenta a cazului.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.