In cazul in care giulestenii nu castiga campionatul, antrenorul Razvan Lucescu si presedintele Dinu Gheorghe par tentati sa accepte oferta celor de la Poli Timisoara

Razvan Lucescu este cu siguranta antrenorul roman al momentului. in ciuda conditiilor vitrege, a reusit sa realizeze o performanta la care n-ar fi sperat nici cel mai optimist dintre suporteri la inceputul sezonului.

A refuzat oferta de a antrena Dinamo, dar se gandeste serios la cea pe care i-au facut-o cei de la Poli Timisoara. "Aproape sigur noul antrenor al echipei va fi un roman tanar, care termina si el campionatul pana pe 10 iunie", a fost declaratia plina de mister a vicepresedintelui Emil Rosianu, acesta refuzand sa ofere nume concrete.

Atat patronul George Copos, cat si ceilalti actionari din Giulesti au negat cu vehementa posibilitatea ca Razvan Lucescu sa plece, declarand ba ca ii vor face "oferte europene", ba ca antrenorul mai are un an de contract pe care este obligat sa il respecte. "Sunt 50% sanse sa plec si tot atatea sa raman", a spus Lucescu jr, care a promis ca se va hotari in privinta viitorului sau in aceasta saptamana.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.