cateva ore dupa meciul cu Columbia (0-0), ultimul din turneul american, Stefan Iovan, antrenorul secund al primei reprezentative, a acceptat sa vorbeasca despre scandalul care a izbucnit la nationala.

Libertatea: Domnule Iovan, ce s-a intamplat cu Mutu?
Stefan Iovan: Eu cred ca nu e sanatos la cap! L-am vazut de la inceput cum se comporta, i-am si zis lui Piti, mai in gluma, mai in serios, sa-l trimita mai repede la Consuelo a lui care se pregateste sa nasca la Miami!

Mai concret?
In stagiul acesta a fost "cuminte", insa eu stiu ce s-a intamplat inainte de meciurile nationalei? Parca n-a avut chef! Totul a culminat cu atitudinea pe care a avut-o la meciul cu Irlanda de Nord. Piturca s-a ridicat de pe banca, prin minutul 70-75, reprosandu-i ca joaca prea individualist si ca e mai bine sa dea drumul repede la minge. "Stai, ba, nea Piti jos, si mai lasa-ma, ba, in pace pe mine". Asta i-a raspuns obraznic marele Mutu antrenorului sau. Daca nu s-ar fi stabilit protocolul celor sase schimbari, care se efectuasera deja, Mutu ar fi fost scos de pe teren chiar daca toata tribuna era in extaz ca joaca el.

Au fost si injuraturi intre cei doi?
Nu, cel putin eu nu am auzit cuvinte de genul acesta!


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.