Vicecampioanele mondiale la handbal au pierdut, la Bucuresti, cu 21-25 prima mansa a barajului de calificare la Euro, disputat cu Serbia

Generatia de aur a handbalului feminin romanesc se afla in declin. Vicecampioane mondiale la Sankt Petersburg, elevele lui Gheorghe Tadici, ar putea rata participarea la turneul final al Campionatului European din decembrie, dupa ce au fost invinse, pe teren propriu, cu 21-25 (12-10) de nationala Serbiei, in mansa tur a play-off-ului. "Nici in visele mele cele mai urite nu m-am gindit ca putem pierde pe teren propriu. Am contat pe forta colectiva, cea cu ajutorul careia ne-am impus in Rusia, dar cu un asa numar mare de greseli tehnice este greu de cistigat", a declarat Tadici.

Romania a inceput bine meciul, mentinindu-se la conducere, pina cu sapte minute inainte de final. Spectacolul "pus in scena" de romance in startul partidei - Luminita Hutupan a inscris un gol de generic din poarta-n poarta - s-a transformat intr-un cosmar.

Minutul 48 a fost fatidic reprezentativei noastre. Eliminarile succesive ale Valeriei Bese si Luminitei Hutupan la scorul de 19-15 au dat jocului o cu totul alta turnura. In vreme ce adversarele marcau gol dupa gol, romancele asistau neputincioase la lectia de handbal oferita de acestea.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.