Antrenorul Vasluiului a recunoscut ca a organizat cheta care nu a mai ajuns la FC National.
Dupa Iacov, Porumboiu si Simota, ieri a fost rindul lui Mircea Rednic sa se trezeasca de dimineata pentru interviul cu procurorii DNA. "A fost aiurea. Le-am spus exact discutia care a fost cu Iacov, de dinaintea meciului", a spus antrenorul Vasluiului. Intrebat cum se simte, tinind cont ca este primul tehnician care se prezinta la DNA, Rednic a raspuns: "Nu esti barbat daca nu ajungi aici, vorba mamei". Rednic a afirmat ca ii pare rau ca banii promisi jucatorilor bancari, in cazul unei victorii in partida cu Pandurii, nu au ajuns inca la acestia: "Nu regret deloc. Initiativa a venit de la jucatori, iar eu am fost de acord", completind ca stimularea nu este ilegala. Pe de alta parte, Rednic a recunoscut negocierile cu Dinu si Cohn pentru contractul cu Dinamo, in timp ce un alt actionar, Gigi Netoiu, a reafirmat ca "declaratiile lui Rednic au tensionat atmosfera".

Urmatorul pe lista DNA este MM Stoica, in urma unei sesizari facute de FRF pentru acuzatiile de blat la meciul CFR-Rapid.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.