Pentru a forta accesul in grupele Ligii Campionilor, Steaua este gata sa aloce sume impresionante pentru achizitionarea unor fotbalisti.

Mihai Stoica a pregatit cinci nume, iar dupa incheierea sezonului va incepe negocierile: Martin Tudor, Razvan Rat, Razvan Cocis, Adrian Neaga si Florin Cernat sunt cei doriti in Ghencea din vara, daca Steaua va castiga campionatul. in afara fundasului stanga al nationalei, Razvan Rat, ceilalti au mai fost vehiculati in Ghencea in ultima vreme.

Strategia stelistilor ar fi trecerea lui Petre Marin pe banda dreapta pentru a-l inlocui pe proaspatul "lancier" George Ogararu si aducerea lui Rat pe banda stanga. Langa Mirel Radoi, la mijlocul terenului, Razvan Cocis este cea mai buna solutie pentru oficialii din Ghencea. "Am promisiunea celor de la Sheriff Tiraspol ca, daca nu intra in Liga Campionilor, prima optiune suntem noi. Eu am ridicat oferta la 3 milioane de euro pentru el", a declarat Gigi Becali.

In locul "jucatorului care a stat cu mainile in sold la Middlesbrough", dupa spusele latifundiarului din Pipera, Gabriel Bostina, finul lui Meme Stoica, Florin Cernat este singurul candidat. Pentru "rebelul" Rica Neaga, finantatorul Stelei este dispus sa-l cedeze pe cel care a eliminat Valencia, Andrei Cristea, plus o suma de bani. "imi doresc sa revin la Steaua", declara in urma cu cateva saptamani Neaga.
Prestatiile lamentabile ale portughezului Carlos i-au facut pe oficialii din Ghencea sa se orienteze spre alt portar, principalul vizat fiind fostul goalkeeper al ros-albastrilor, Martin Tudor, care a parasit vara trecuta gruparea stelista, preferand sa semneze cu CFR Cluj.

"La ora actuala nici macar nu ma gandesc ca m-as putea intoarce in Romania. Am o varsta la care indraznesc sa sper ca voi putea sa fac pasul spre Occident."
Razvan Rat, Sahtior Donetk


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.