Antrenorul sarb Dusan Bajevic, in varsta de 57 de ani, va conduce in sezonul viitor formatia Steaua Rosie Belgrad, campioana Serbiei-Muntenegru la fotbal si castigatoarea Cupei, urmand sa-l inlocuiasca la carma echipei pe fostul tehnician al formatiei Steaua Bucuresti, italianul Walter Zenga.

Dusan Bajevic a semnat un contract pe doi ani, conform acordului incheiat miercuri la Atena cu responsabilii clubului sarb. Dusan Bajevic, nascut pe 10 decembrie 1948 la Mostar (Bosnia-Hertegovina), si-a capatat notorietatea de golgheter al echipei locale Velez, fiind varful de atac incontestabil din anii '70.

International iugoslav, cu 40 de selectii (36 goluri), el s-a ilustrat la AEK Atena, mai intai in calitate de jucator, iar apoi ca antrenor, cu patru titluri de campion al Greciei. Bajevic a mai pregatit si formatia Olympiakos Atena, cu care a disputat sferturile de finala ale Ligii Campionilor in 1999.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.