Handbalistele romance, vicecampioane mondiale, revin in Sala Polivalenta Ioan Kunst-Ghermanescu din Bucuresti

Jucatoarele pregatite de Gheorghe Tadici si de Dumitru Musi au jucat de la turneul final al Europenelor din 2000 doar in provincie.

Reprezentativa feminina de handbal a Romaniei, vicecampioana a lumii, revine in Sala Polivalenta Ioan Kunst-Ghermanescu din Bucuresti dupa sase ani. Tricolorele, pe atunci pregatite de Dumitru Musi, care acum e secundul lui Gheorghe Tadici, au participat la turneul final al Europenelor, unde au ocupat locul patru. Tricolorele sunt cazate la Hotelul Inter-continetal din Capitala, iar fanii si-au facut deja aparitia pentru a le solicita autografe. Romancele au avut ieri un antrenament, azi tot unul, de la 10.00, iar sambata inca unul, de la aceeasi ora.

Optimismul este la el acasa, nici una dintre handbaliste nefiind de acord decat cu varianta eliminarii ex-iugoslavelor. Duminica, de la 11.00, Romania va intalni Serbia, in prima mansa a barajului pentru calificarea la turneul final al Europenelor din Suedia, care vor avea loc in aceasta iarna.

Radulescu a facut entorsa

Din pacate, la antrenamentul de ieri, portarul Paula Radulescu (care evolueaza la Hypo Viena) a facut entorsa, astfel incat e posibil ca ea sa nu evolueze in acest meci. Poarta Romaniei va fi aparata de Luminita Hutupan-Dinu (cea mai valoroasa pe postul ei din intreaga lume la aceasta ora) si de Tereza Paslaru. Din lot mai fac parte: Maier, Bese, Ivan, Ardean, Luca (capitan al echipei), Bradeanu, Lecusanu, Ardean (cea mai buna extrema stanga din lume), Manea, Meirosu, Galca, Tivadar, Avadanii, Varzaru si Gatzel. Gogarla, Lazer si Soit lipsesc fata de lotul de la CM, unde Talvac, Manea, Meirosu si Avadanii n-au participat.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.