Acesta este mesajul publicat pe site-ul oficial al fanilor dinamovisti dupa ce atacantul Ionel Danciulescu a fost imprumutat pentru 11 luni in China * Suporterii si-au dat intalnire pe stadionul Faur, la meciul amical Dinamo-Inter Gaz, pentru a cere socoteala lui Borcea & company

Plecarea celui mai bun jucator dinamovist, Ionel Danciulescu, la campioana Chinei, a inflamat nervii suporterilor din Stefan cel Mare. Satui de vanzarea pe banda rulanta a jucatorilor, pe preturi de nimic, fanii "cainilor" vor sa protesteze impotriva conducerii clubului, in timpul partidei amicale de sambata, cu Inter Gaz Bucuresti. "Veniti in numar mare si bagati frica in acesti nemernici care isi bat joc de Dinamo", se arata intr-un mesaj publicat pe site-ul oficial al suporterilor dinamovisti. Daca in sezonul trecut, atunci cand Dinamo a cucerit eventul, in atacul "alb-rosilor" se afla cuplul denumit "N&D", anul acesta fanii sunt de parere ca trupa lui Andone ar trebui poreclita "ASIA". "Ce se intampla in aceste zile le Dinamo este inimaginabil. Transferuri pe care altii le fac in decursul unui an sau chiar doi, Dinamo le face in doua zile. In loc sa se construiasca o echipa, se recicleaza jucatori dati afara din Turcia sau jucatori care si-au condus echipa spre ultimul loc al Diviziei A. La Dinamo nu mai canta "N&D", canta "ASIA" si se pleaca tot in Asia", comenteaza suporterii "alb-rosilor" dupa plecarea lui Danciulescu, in timp ce alti doi dinamovisti, Florentin Petre si George Galamaz, ar putea ajunge la FC Seul, in Coreea.

Furia suporterilor nu il ocoleste nici pe antrenorul Ioan Andone, care este invitat sa plece el din echipa. "Suntem o zona de liber schimb! O taraba, un talcioc! Andone da-ti demisia cat sunt inca suporteri care te sustin! Pana nu scapam de toata conducerea administrativa nu o sa fie nimic normal la Dinamo!", sunt cateva din titlurile prezente pe site-ul "dinamo-online.net". Desi plecarea sa a declansat nemultumirea profunda a suporterilor, Danciulescu a declarat ca pleaca cu sufletul impacat din Stefan cel Mare. "Nu sunt un jucator foarte important pentru Nationala. Sunt altii accidentati sau suspendati, se vor reface pana la meciurile grele, deci nu vor fi probleme. Nu imi este teama ca nu ma voi adapta, merg cu inima deschisa si sper sa joc cat mai bine. Cred ca si fara mine Dinamo are sanse destul de mari la castigarea Cupei si campionatului", a spus Danciulescu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.