Pe langa Daniel Niculae, alb-visiniii sunt foarte aproape de a se desparti in aceasta vara si de Daniel Pancu, conducerea giulestenilor nefiind dispusa sa-i plateasca lui Besiktas clauza de un milion de dolari .

Chiar daca oficialii rapidisti au dat asigurari ca nimeni in afara lui Nico, ofertat de Hamburg nu va parasi echipa, internationalul Daniel Pancu este si el pe punctul de a pleca.

Jucatorul a fost imprumutat in iarna de la Besiktas Istanbul, dupa ce antrenorul Jean Tigana declarase ca romanul nu intra in planurile sale. Inainte de a accepta sa revina in Giulesti, Pancu a ratat un transfer la clubul saudit Al-Ittihad, pregatit la acea vreme de Anghel Iordanescu.

Adus la insistentele lui Razvan Lucescu, atacantul a semnat o intelegere valabila pe sase luni, Rapidul avand si prima optiune pentru un transfer definitiv la finalul sezonului. "Pancu va ramane alaturi de noi si in viitorul sezon daca actionarii vor hotari sa le plateasca turcilor 1.000.000 de dolari pentru achizitionarea lui", a spus presedintele giulestenilor, Dinu Gheorghe.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.