Gino Iorgulescu se declara nevinovat si ii raspunde lui Constantin Iacov
Agentia Nationala de Administrare Fiscala a descoperit mari pierderi la contractul prin care McKain a fost transferat la Timisoara. In contul clubului din Cotroceni au intrat doar 100.000 de euro, desi suma platita de Poli a fost de 1.100.000. ANAF controleaza de o luna aceste documente, pe langa transferul australianului fiind "puricata" si tranzactia prin care Ovidiu Petre a fost vandut la Galatasaray cu suma de un milion de euro. Desi Constantin Iacov a pasat responsabilitatea pe umerii lui Gino Iorgulescu, ultimul a spus ieri ca nu se simte amenintat: "Din cate stiu eu, acest control nu s-a finalizat. Atunci cand se vor termina cercetarile se va vedea ca nu s-a produs niciun fel de frauda".

Acesta a mai adaugat ca acuzatiile sunt de fapt opera lui Iacov, care se simte incoltit de presa. "El acuza pe toata lumea. Mai are putin si se va lua de mama si de tatal meu. Vrea sa mute scandalul care il vizeaza pe el asupra mea", a incheiat Gino.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.