Impartirea actiunilor inca nu s-a realizat. Drept urmare, investitorii nu au mai dat bani la echipa, iar fotbalistii au ramas neplatiti

Haosul existent la nivelul conducerii tinde sa afecteze din ce in ce mai mult si jucatorii dinamovisti. Dupa ce din cauza schimbarilor frecvente de antrenori ros-albii au iesit din lupta pentru titlu, acum divergentele dintre oficiali au inceput sa-i loveasca pe fotbalisti acolo unde ii doare cel mai tare: la buzunare!

Impartirea actiunilor inca nu s-a realizat, iar, conform spuselor lui Nicolae Badea, procesul mai dureaza inca o saptamana. Intrucat nu au primit procentele pentru care deja au platit, investitorii bucurestenilor s-au enervat si au decis sa nu mai dea niciun ban pana la lamurirea situatiei.

Primii care au avut de suferit din cauza lipsei de lichiditati au fost elevii lui Florin Marin. Florentin Petre si compania nu si-au mai incasat ratele contractuale din aprilie, iar primele de joc au fost blocate inca din etapa a 19-a, dupa egalul de acasa cu Poli Iasi. Ramasi cu buzunarele goale de aproape doua luni, fotbalistii s-au revoltat si au intentionat sa boicoteze antrenamentul de marti! Imediat in vestiar a sosit Gigi Netoiu, care i-a calmat pe jucatori, promitandu-le ca situatia se va rezolva.

Abia dupa interventia "Comandantului" sedinta de pregatire a inceput. "Nu am mai vazut vreun ban de doua luni. Ne-au blocat primele de joc, desi Regulamentul de Ordine Interioara spune ca o asemenea masura va fi luata numai daca echipa cade pe locul sase sau mai jos. Totusi nu ar fi fost o problema daca ne dadeau macar ratele contractuale, dar nici asta nu s-a mai intamplat. Normal ca suntem revoltati, dar nea Gigi Netoiu ne-a promis ca totul se va rezolva si ca ne vom lua banii totusi pana joi", ne-a dezvaluit ieri unul dintre "caini".


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.