Prin victoria cu 2-1 obtinuta in fata Sportului Studentesc - marcatori Nicolita, Radoi, respectiv Balan - Steaua a facut un pas mare spre titlu. in Ghencea nu este insa liniste, sefii declarand ca CFR Cluj a cedat fara lupta in fata Rapidului. Ei cer ca giulestenii sa fie trimisi in Divizia B, daca va fi dovedit blatul. Scandalul italian in care este implicata campioana Juventus da idei conducatorilor Stelei. Astfel, finantatorul Gigi Becali este de parere ca, daca se va dovedi ca Rapidul a cumparat meciul de la Cluj, atunci gruparea de sub podul Grant ar trebui retrogradata.

"Nu sunt surprins de victoria Rapidului. stiam dinainte. Ei toti tipa, tac-su, fi-su, Lucestii, marii corecti ai omenirii, ai Romaniei! Daca mi-au transmis oamenii ca nu au ce face, ca e directie de sus sa le dea meciul… Daca n-au vrut sa primeasca bani… 120.000 le-am dat si n-au vrut sa primeasca banii. De ce nu l-au pus in poarta pe Martin Turdor? L-au pus pe turcas, care e omul lui Padureanu, cu combinatiile lor. Uite acum e blatul, sa vedem DNA-ul, sa-i cheme DNA-ul. si daca se va dovedi ca a fost blat, Rapid ar trebui retrogradata. O sa vorbesc eu cu baietii de la Cluj, le platesc eu banii pana la sfarsitul carierei si le zic Declarati adevarul la DNA, cum v-a spus Muresan", a declarat Gigi Becali, care crede ca echipa sa este campioana in proportie de 99 la suta.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.