Rulmentul Brasov a castigat tot ce se putea castiga in acest an la handbal feminin. Dupa ce a defilat in campionat si in Cupa Romaniei, ardelencele au castigat "en fanfare" si prima cupa europeana din istoria orasului de sub Tampa. Cupa Challenge si-a gasit locul in vitrina cu trofee a clubului brasovean dupa o dubla victorie in finala cu Tomis (30-22 si 25-24).

"Orgoliile uneori depasesc limitele, dar nu are nici o importanta. Cred ca s-a vazut de data aceasta daca echipa are valoare sau nu. In sportul de performanta, cine este mai bun invinge si asta inseamna competitie, chiar ma bucur ca se realizeaza performanta la noi in tara si asta este foarte bine. In cariera mea de antrenor este prima data cand reusim sa luam tot ce se poate lua", a declarat fericita, la finalul meciului, antrenoarea invingatoarelor, Mariana Tarca.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.