“Minerii” sunt salvati de Divizia B, in vreme ce moldovenii vor debuta in esalonul secund cu puncte in minus.

Fotbalul devine greu cand presiunea rezultatului, dar mai ales pozitia din clasament apasa pe o echipa care trage cu dintii sa mai ramana un an in prima liga.

Asa s-a intamplat ieri cu Jiul, o echipa ce parea sa fi rezolvat problema retrogradarii, dupa startul bun de retur, numai ca sunda n-a mai fost inspirat in ultimele jocuri, echipa ajungand sa se chinuiasca. Resemnati cu ideea ca vor incepe in liga secunda cu minus, bacauanii au venit la mica ciupeala si au inceput destul de curajosi meciul. Dupa ocaziile lui Dragan, minutele 5 si 12, replica i-a apartinut lui Dobos, care a trimis din afara careului de 16 catre vinclul portii, dar s-a opus Hotoboc. Inainte de pauza, Paleacu a ratat cea mai mare ocazie a meciului, dar singur cu Manea nu l-a putut invinge pe acesta din sase metri.

Dupa pauza, desi au dominat categoric, cei mai periculosi au fost bacauanii, Verdes punand apararea "minerilor" in dificultate in minutele 48 si 53. Dupa doua goluri anulate corect de Corpodean, unul pe motiv de ofsaid, altul fault la portar, C. Petre a obtinut in minutul 76 un penalty, Geaman atingand mingea cu mana. Paleacu a transformat cu siguranta. Dupa cinci minute, faza se repeta, acelasi Petre scoate usor un penalty, iar Paleacu inscrie, scapand teoretic Jiul de grijile matineului.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.