Adrian Porumboiu, principalul finantator al Clubului FC Vaslui, a anuntat ca a fost sunat de Constantin Iacov, presedintele de la FC National, care i-a cerut bani pentru ca echipa sa sa invinga pe Pandurii Targu Jiu, una dintre contracandidatele la retrogradarea vasluienilor

"Cu o ora inainte de meci m-a sunat Iacov, spunandu-mi ca Marin Condescu de la Pandurii este langa el si are o geanta plina de bani, cu o suma imensa. M-a intrebat: 'Ce faci dumneata, ca nu mai rezist? Nu plusezi?>> I-am raspuns ca nu sunt la taraba sa supralicitez. Ma felicit pentru flerul pe care l-am avut pentru ca am stiut sa ma feresc de acest om", afirma Porumboiu.

Mai mult, fostul arbitru spune ca a dat telefonul pe speaker pentru ca Adrian Ionescu, observator LPF si Mircea Rednic sa asculte si ei convorbirea. "Daca intr-adevar doreste sa demonstreze ca are caracter, acest Iacov, acest impostor, sa mearga la Parchet si sa demaste tot. Sa spuna ce suma imensa era in geanta respectiva, lucru pe care, de fapt, ar fi trebuit sa il anunte la liga, la federatie si la Parchet, chiar atunci cand Condescu a venit la el cu geanta de bani", mai declara Porumboiu.

Constantin Iacov are alta versiune. Acesta a declarat pentru "Averea" ca are inregistrarile tuturor convorbirilor telefonice cu Porumboiu si Rednic de la sfarsitul saptamanii trecute si ca le poate pune la dispozitia Parchetului in eventualitatea unei anchete.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.