Selectionerul Victor Piturca a declarat, duminica, in cadrul unei conferinte de presa, ca antrenorul Gheorghe Hagi ar trebui sa ramana la conducerea echipei Poli Timisoara pana la sfarsitul actualei editii de campionat

"N-am apucat sa vorbesc cu Hagi. Dar normal ar fi ca el sa ramana pana la sfarsitul campionatului, mai sunt doar doua etape. La Poli vina nu-i apartine in totalitate, dar ca si profesionist ar trebui sa ramana. E normal ca un capitan sa nu paraseasca corabia. Mai sunt doua meciuri, ultimul chiar cu Dinamo si in cazul unei victorii si-ar putea recastiga increderea oamenilor de acolo", a spus selectionerul.

Piturca este de parere ca spectatorii nu ar fi scandat impotriva lui Hagi in timpul partidei Poli Timisoara - Otelul Galati, scor 0-2, daca pe stadion s-ar fi aflat galeria formatiei banatene.

"Pacat ca suporterii din Timisoara s-au comportat asa fata de un antrenor, pentru ca nu e vorba special de Hagi aici. Nu e normal. Daca galeria lui Poli era in tribune nu se ajungea la acele scandari", a explicat selectionerul.

Antrenorul Gheorghe Hagi si-a anuntat, sambata, demisia de la Poli Timisoara, la finalul meciului pierdut in fata formatiei Otelul Galati, scor 0-2, spunand ca isi asuma responsabilitatea pentru rezultatele slabe ale echipei sale. Tehnicianul a precizat ca, luni, va inainta oficial cererea de demisie conducerii gruparii banatene.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.