Lucescu jr ar putea fi convins sa-si continue mandatul la Rapid daca viitorul actionariat va asigura linistea la nivelul echipei si daca actualul presedinte, Dinu Gheorghe, va fi mentinut in functie. “Sunt 50% sanse sa continui in Giulesti”, spunea Razvan Lucescu in urma cu doua zile
Dupa cum a marturisit chiar el, decizia finala o va lua dupa data de 7 iunie, cand va incepe sa functioneze noul Rapid SA si va sti exact care sunt asteptarile si strategiile noilor actionari. Un argument important in favoarea ramanerii sale l-ar putea reprezenta alegerea actualului presedinte executiv, Dinu Gheorghe, in functia de presedinte al Consiliului de Administratie. Postul este ravnit si de Jean Valvis, dar atuurile lui "Vama" sunt experienta mai mare in dirijarea unui club de fotbal, dar si prietenia cu Razvan Lucescu.

Patronul George Copos nu are voie sa detina in acelasi timp functia de vicepremier si pe cea de conducere in cadrul unei societati comerciale, si de aceea posibilitatea ca Dinu Gheorghe sa preia fraiele clubului l-ar putea convinge si pe Lucescu jr sa-si continue munca in Giulesti. Copos nu crede ca Razvan Lucescu a facut aceste afirmatii pentru a forta intr-un fel mana condu-cerii.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.