Steaua si Sportul se lupta pentru titlu duminica. Giulestenii asteapta greseala si joaca impotriva CFR

Dupa victoria cu 2-0 de la Bacau, Steaua a ajuns intr-o situatie identica celei inregistrate sezonul trecut, cind, cu trei etape inainte de final, nu mai avea voie sa cedeze nici un punct pentru a pastra pozitia de lider. Diferenta consta in faptul ca acum elevii lui Cosmin Olaroiu se bat cu doua echipe, intre care insa nu se regaseste adversarul de anul trecut, Dinamo. Rapidul si Sportul tintesc si ele primul loc, "studentii" depinzind doar de propriile rezultate, in conditiile in care vor juca impotriva contracandidatelor, prima partida chiar duminica, impotriva Stelei.

Derby in Regie

"Daca batem pe Sportul avem mari sanse la titlu", au declarat, aproape la unison, stelistii, doar antrenorul din Ghencea sustinind ca partida din Regie nu este decisiva. Pe de alta parte, dupa ce a fost nevoit sa se confrunte cu diverse probleme de lot, cauzate de accidentari sau suspendari, Cosmin Olaroiu va avea toti jucatorii la dispozitie pentru intilnirea din Regie.

Feroviarii intre ei

Desi vor sta cu gindul la derby-ul din Capitala, rapidistii au parte de o partida dificila impotriva CFR-ului din Cluj, meciul dintre feroviari urmind insa sa se dispute la Dej. Dupa ce au cistigat Cupa Romaniei, elevii lui Razvan Lucescu vor afla, duminica, si cu ce sanse ramin in lupta pentru titlu. Si Copos daca va mai avea acelasi antrenor. Patronul rapidist George Copos a declarat ca formatia Rapid are acum nevoie de el: "Eu am discutat si astazi cu Razvan si nu cred ca se pune problema ca el sa plece de la Rapid. A fost o perioada cind Razvan avea nevoie de Rapid, iar acum a venit o perioada cind Rapid are nevoie de el". Tehnicianul formatiei giulestene, al carui contract expira la finalul acestui sezon, a afirmat ca nu este sigur ca va ramine in continuare la Rapid pentru ca in ultimul an s-au intimplat lucruri care l-au dezamagit.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.