Antrenorul Politehnicii Timisoara, Gheorghe Hagi, a anuntat ca e decis sa-si cantareasca mai bine viitorul sau la echipa, urmand ca la finalul acestui campionat sa se decida daca va continua, sau nu, munca inceputa la Timisoara

Proiectul de lunga durata de la Poli, cel care l-a atras pe Hagi, a fost uitat, iar tehnicianul doreste acum, pe termen scurt, sa plece. Pentru prima data, managerul Gica Hagi nu a mai invocat venirea sa pentru un proiect pe teremen mediu si lung, singura sa dorinta fiind aceea de a duce la bun sfarsit cele trei meciuri care au mai ramas.

"In momentul de fata, nu vorbesc nimic despre viitor. Sunt cu prezentul. De acum pana la vara. Nu e un moment in care eu trebuie sa vorbesc de viitorul meu. In momentul de fata ma concentrez la ultimele trei meciuri, dupa aceea vom vedea. Exista foarte multe speculatii. Nici nu le opresc, nici nu vreau sa le intretin sau sa le fac si mai mari. Am luat aceasta decizie de a termina aceste trei etape, sa ma concentrez asupra acestor meciuri. Din vara vom vedea. Cu toate ca am contract cu Poli inca doi ani, o sa analizez foarte bine", a spus Gica Hagi.

Tehnicianul echipei timisorene afirma ca la finalul campionatului isi va face o evaluare personala, dupa care va lua o decizie. "Asa cum suntem cu totii la evaluare si eu o sa-mi fac o evaluare personala. Dupa care voi lua o decizie. Deciziile personale o sa le iau eu. Bune, rele, le iau eu. Asta sa fie clar", a mai spus Hagi.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.