Invingatorii din finala Cupei, insotiti de secundul Marian Rada, s-au reunit ieri in redactia ProSport

La nici 24 de ore de la finala, eroii Giulestiului au vizitat redactia ziarului, aducand impreuna cu ei si mult-ravnitul trofeu care a innoptat acasa la Viorel Moldovan. "Am tinut Cupa cu mine pentru ca m-a rugat Luca. Nu stiu daca va ajunge si el fotbalist, dar e bine sa stie ce inseamna un asemenea moment", a explicat atacantul, care a fost, de altfel, si primul care a trecut pragul redactiei.

Imediat dupa el au venit Artiom Karamian si Ionut Rada, fundasul nereusind sa-si dezlipeasca ochii de la trofeu. "E asa de frumoasa cupa asta, incat as lua-o si eu acasa ca sa dorm cu ea in pat", a marturisit el. "Ai grija sa n-o furi, ca valoreaza 25.000 de euro", i-a transmis in gluma "Moldo-gol". in scurt timp, si-a facut aparitia si MVP-ul finalei, Daniel Niculae, alaturi de capitanul Vasile Maftei, Daniel Pancu, Vali Badoi, Adi Rusu, Ciprian Vasilache, Vali Negru, Nicolae Grigore si Ionut Curca, jucatorii fiind insotiti de secundul Marian Rada.

tinta glumelor a fost Ionut Rada, colegii sai neuitand ca fundasul a ridicat cupa deasupra capului inaintea capitanului echipei. "Dati-i lui Rada si sampania, si cupa, sa le ia el pe toate", au spus razand giulestenii, in momentul in care fundasul s-a repezit sa ia in mana sticla de sampanie oferita de redactorii ProSport.

Karamian nu a fost nici el iertat, Viorel Moldovan certandu-l pentru ca a injurat de necaz ca nu reusea sa se intinda suficient cat sa puna mana pe trofeul aflat pe o masa: "Esti de mai bine de un an in Romania si n-ai invatat decat injuraturile. incearca si tu sa te mai controlezi!". Fotbalistii si-au amintit si de momentul cand au umplut cupa cu lapte. "Acum trebuie s-o si spalam, pentru ca s-a intarit laptele in ea. Poate o sa mancam niste branza acum", au glumit giulestenii.

"Mi-as dori foarte mult sa pastram acelasi grup macar inca un an. Ma simt foarte bine la Rapid, parca am si intinerit putin de cand am venit in Giulestii."
Viorel Moldovan, atacant Rapid


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.