Sahtior Donetk a cheltuit in acest sezon 84,5 milioane de dolari, dublu cit toate echipele din Divizia A

Mircea Lucescu a reusit sa cistige pentru al doilea an consecutiv campionatul Ucrainei, dar a avut la dispozitie un buget urias, comparabil cu cel al cluburilor importante din Europa. Rinat Ahmetov, patronul clubului ucrainean, a declarat ca gruparea pregatita de antrenorul roman a avut un buget de 84,5 milioane de dolari in sezonul 2005-2006.

Oligarhul a facut aceste dezvaluiri pentru cotidianul "MK V Donbas": "Am citit undeva unele speculatii despre bugetul nostru, ca ar fi de aproximativ 30-40 de milioane de dolari. Insa nimeni nu m-a intrebat direct", a spus Rinat Ahmetov, precizind ca gruparea din Donetk nu are secrete: "Sahtior are un buget clar si coerent, iar cel pentru sezonul 2005/06 este de 84,5 milioane de dolari". Ahmetov a mai spus ca ar vrea sa cheltuiasca mai putin cu echipa de fotbal, iar aceasta sa joace mai bine, dar situatia este exact invers: "Trebuie sa cheltuiesc mai mult pentru a pastra echipa la cel putin acest nivel".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.