„Mister KO” si-a pastrat invincibilitatea, victoria la puncte in fata danezului Lolenga Mock aducindu-i cea de-a patra centura
La finalul unei partide echilibrate, desfasurata in 12 runde, Lucian Bute si-a trecut in palmares cea de-a doua victorie la puncte si a 17-a din cariera de boxer profesionist. Incurajat de aproape 3.000 de spectatori aflati in sala Bell Center de la Montreal, "Mister KO" a trecut la limita de danezul de origine congoleza Lolenga Mock. Galateanul si-a adaugat astfel in palmares, la categoria supermijlocie, centura WBO Intercontinental, a patra din portofoliu.

In virsta de 26 de ani, Bute a luptat conform stilului care l-a impus: inceput usor, retragere in aparare, expedierea citorva lovituri si apoi atacul. Astfel, in primele cinci runde el mai mult s-a aparat, dupa care a inceput sa puncteze decisiv, desprinzindu-se de adversar.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.