Dupa victoria lejera de ieri, ros-albastrii au preluat din nou sefia clasamentului, in timp ce bacauanii si-au pecetluit matematic retrogradarea

Cele doua echipe au jucat cinstit, chiar daca in ultimele zile nu putini au fost cei care au afirmat ca Bacaul se va preda fara lupta.

A fost 2-0 pentru trupa lui Olaroiu, diferenta pe care Dumitru Sechelariu o anticipase cu cateva zile in urma. Mai mult, cele doua goluri au fost inscrise de fostii copii de suflet ai patronului bacauan, Cristea si Lovin. Chiar daca si-au menajat mai multi titulari, stelistii au fost nemilosi cu adversarii, administrandu-le a douazecea infrangere din acest sezon.

Stelistii au inceput tare si Andrei Cristea a ratat o ocazie rarisima inca din minutul al doilea. Acesta a scapat de marcajul lui Valentin Geaman, lobul sau trecand peste poarta lui Manea. Bacauanii au trecut pe langa deschiderea scorului in doua randuri. In minutul 22, sutul lui Dobos de la 15 metri a fost scos magistral de sub transversala de Carlos, iar in minutul 33, Verdes a trecut usor de Ghionea, a sutat la coltul lung, dar mingea "s-a scurs" milimetric pe langa radacina barei din dreapta lui Manea. Repriza s-a incheiat cu un forcing total al Stelei. Bostina a slalomat pe banda stanga, a centrat perfect in careul de sase metri, Andrei Cristea indeplinind o simpla formalitate.

Cel de-al doilea mitan a fost o cursa continua catre poarta gazdelor, trupa lui Olaroiu reusind sa puna capat partidei inca din minutul 64, cand Lovin a sters mingea trimisa din lovitura libera de Bostina. Din acel minut, gazdele nu au mai contat, elevii lui Cristi Popovici facand figuratie, Olaroiu permitandu-si chiar sa ii acorde debutul in Divizia A tanarului Ochirosii, care a si ratat in final o buna oportunitate.

"Nu stiu de ce nimeni nu ma crede, dar chiar eu am dat golul doi. Am deviat balonul si veti vedea asta la reluarile tv." Florin Lovin, mijlocas Steaua


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.