Conducerea clubului Besiktas Istanbul l-a demis pe antrenorul spaniol Vicente del Bosque, la opt luni de la instalarea sa, din cauza comportarii sub asteptari pe plan intern si international. Besiktas l-ar putea numi in locul lui Del Bosque pe Riza Calimbay, antrenorul echipei Rizespor. Nimeni de la clubul Besiktas nu a dorit sa faca vreun comentariu pe aceasta tema, dar s-a precizat ca in scurt timp se va da publicitatii o declaratie. In iunie 2004, echipa lui Daniel Pancu a semnat un contract pe doi ani, in valoare de mai multe milioane de dolari, cu fostul antrenor al lui Real Madrid, in incercarea de revitalizare a echipei, dupa un sezon nereusit cu Mircea Lucescu (locul trei).

In prezent, la jumatatea campionatului, Besiktas se afla pe locul cinci, la 14 puncte de liderul Fenerbahce, fiind eliminata din Cupa Turciei si din Cupa UEFA. Ultima picatura a fost eliminarea din optimile Cupei Turciei, in weekend, 1-3 cu Konyaspor. Del Bosque a venit la Istanbul cu intreaga echipa tehnica cu care lucrase la Real si cu care a castigat doua ligi ale campionilor, doua titluri nationale si o Cupa Intercontinentala.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.