Cele doua cluburi bucurestene se intalnesc, pentru prima data, in finala Cupei Romaniei, astazi de la ora 20.15, oficialii echipelor fiind constienti ca trofeul pus in joc le este cel mai la indemana.
Atat Dinu Gheorghe, cat si Constantin Iacov s-au contrat in saptamana premergatoare partidei si au iscat un scandal pornind de la necesitatea efectuarii controlului antidopind pentru echipa antrenata de italianul Cristiano Bergodi. "O sa cerem acest control", a spus presedintele giulestenilor. "Noi deja am facut o cerere la FRF pentru ca amandoua echipele sa fie controlate. Dinu Gheorghe ar trebui sa se gandeasca la ce se intampla la el in vama, cand era sef acolo", i-a raspuns taios boss-ul din Parcul cu Platani. Ieri, FRF a organizat o conferinta de presa, in care cei doi protagonisti ai "razboiului" trebuiau sa fie prezenti. Dinu Gheorghe a refuzat invitatia, trimitandu-l in loc pe secretarul general Constantin Zotta. "Presedintele nostru a avut intalniri cu niste sponsori din cauza aceasta neputand ajunge. Legat de Cupa Romaniei - Samsung - noi am mai castigat de cateva ori acest trofeu", a spus feroviarul. Iacov a raspuns ironic: "Rapidul a castigat mai multe Cupe Samsung si stim si de ce le-a castigat", a spus oficialul "bancar", facand referire la faptul ca firma coreeana a fost sponsorul alb-visiniilor.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.