Tehnicianul lui Poli Timisoara a plans de nervi la finalul partidei de sambata

"Regele" a avut parte de un weekend trist. Nu atat infrangerea din meciul cu Farul l-a suparat, cat atitudinea unei parti a spectatorilor constanteni, care l-au injurat ca la usa cortului.

PRO: Suparat, Gica, chiar asa rau a fost?
HAGI: Nu-mi pot reveni, am trait un cosmar. Am fost umilit, jignit si injurat intr-un mod incalificabil. Mi-e si rusine sa ma gandesc la toate porcariile pe care le-am suportat.

PRO: Cum a inceput totul?
HAGI: Eram nerabdator sa vin la Constanta. Am fost luat in colimator de niste asa-zisi suporteri. Din mercenar si tradator nu m-au scos. Au facut orice sa-si bata joc de mine si le transmit ca au reusit.

PRO: Cum iti explici reactiile?
HAGI: Credeam ca la mine acasa, pe stadionul unde am crescut, sunt, daca nu iubit, macar respectat. Spre rusinea lor, unii oficiali isi radeau in barba. Nu le doresc raul, ci doar sa treaca si ei macar un minut prin senzatii asemanatoare. Insa Dumnezeu nu doarme!

PRO: Totusi, ai stat de vorba la final cu
contestatarii...
HAGI: Nu puteam sa las lucrurile asa, mai ales ca acei suporteri erau adolescenti. Sunt convins ca au fost manipulati de seful galeriei, Sorin Mihailescu, care a executat probabil dispozitiile patronului Gheorghe Bosanceanu.

PRO: N-ai incercat sa discuti cu Bosanceanu?
HAGI: Acest om nu mai exista pentru mine. Dupa meci a venit sa-mi stranga mana, dar i-am spus ca ma murdaresc daca il ating. Sunt convins ca dansul a orchestrat totul. Credeti-ma, am plans de furie, de nervi, de umilinta.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.