Dinamo Bucuresti a pierdut meciul disputat sambata, pe teren propriu, in fata formatiei FC Vaslui, cu scorul de 1-2 si a pierdut contactul cu Sportul si Rapid, echipe care au cu cate 4 puncte mai mult.

Steaua Bucuresti are acelasi numar de puncte ca si Dinamo, dar are doua meciuri mai putin disputate.
Desi Dinamo a deschis scorul in minutul 15, prin Dan Alexa, care l-a invins pe portarul Sebastian Hutan cu un sut de la aproximativ 25 de metri, elevii lui Florin Marin au pierdut si aceasta partida de pe teren propriu, ramanad cu o singura victorie in Stefan cel Mare, in acest retur.

FC Vaslui a restabilit egalitatea in minutul 43, cand Marius Croitoru a inscris cu capul, plasat, din interiorul careului, dupa o centrare de pe partea dreapta, profitand si de o ezitare a portarului Cristian Munteanu.

Oaspetii au preluat conducerea in minutul 82, cand Valentin Badea, lansat de Bukvici, a intrat in careu, i-a driblat pe Cristi Munteanu si Mihut, a evitat si atacul lui Alexa si a trimis mingea in poarta goala, pentru 2-1.

Ocazii au mai fost, si de o parte si de alta: in minutul 28, dinamovistul Florin Bratu a inscris cu capul, din interiorul careului, insa tusierul indicase deja ofsaid iar golul nu a fost validat. In minutul 63, Valentin Badea a sutat de la 30 de metri, insa mingea a lovit bara din stanga portarului dinamovist.

Gazdele au terminat acesta partida in 10 oameni, deoarece Dan Alexa, marcatorul celor de la Dinamo, l-a faultat dur pe Buhus la mijlocul terenului si a primit al doilea cartonas galben, fiind eliminat de pe teren.

Dinamo ocupa in acest moment locul 3 in clasament, la egalitate de puncte cu Steaua, 49, dar si cu doua partide disputate in plus.

Etapa viitoare Dinamo joaca in deplasare, cu FC Arges.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.