Ioan Andone s-a tinut de cuvant si a venit sambata seara pe stadionul din Soseaua Stefan cel Mare pentru a asista la intalnirea Dinamo - FC Vaslui. Inaintea jocului, fostul antrenor al "cainilor rosii" nu s-a putut abtine sa nu-l "intepe" pe Vasile Turcu, unul dintre contestatarii sai vehementi, declarand ca "am ajuns sa fiu contestat de unul ca asta, care n-are nici o treaba cu fotbalul! Ce, eu imi dau cu parerea la construirea caselor?". Actionarul dinamovist afirma insa ca Andone l-ar fi sunat si l-ar fi amenintat cu moartea si anunta ca il va da in judecata pe actualul tehnician al formatiei cipriote Omonia Nicosia, sustinand ca are suficiente probe in acest sens.

"Nu stiam ca n-ai voie sa-ti dai cu parerea despre un angajat"

Sambata seara, la putin timp dupa terminarea meciului Dinamo - FC Vaslui, Vasile Turcu a declarat ca a fost sunat pe telefonul mobil de Ioan Andone, care l-ar fi amenintat cu moartea! "Nu-mi vine sa cred! Mi-a zis ca vine cu galeria peste mine acasa si ca-mi omoara familia! Nu stiu de ce a recurs la acest gest. Am depus o plangere la politie si sper sa nu scape nepedepsit", a afirmat actionarul dinamovist.

Mai mult, Turcu a anuntat ieri ca il va da in judecata pe Andone, sustinand ca are dovezi certe despre amenintarile primite. "Nu credeam ca, in calitate de actionar, nu ai voie sa iti spui parerea despre un angajat. Luni (n.r. astazi) am convocat o intalnire cu juristii si il dau in judecata. Am inregistrat convorbirea telefonica, plus ca in momentul in care am primit telefonul eram cu Gigi Netoiu, Florin Busca si Cristi Borcea. Este inadmisibil ca, in anul 2006, un fost angajat care a mancat de pe urma mea sa ma sune si ma ameninte cu moartea. Nici in Africa nu se mai intampla asa ceva. Ma tem pentru siguranta familiei mele, asa ca voi solicita Ministerului de Interne sa-mi ofere protectie. Nu vreau sa mor din cauza unui derbedeu!", a precizat Turcu.

In ceea ce-l priveste, Ioan Andone a confirmat faptul ca l-a sunat pe Vasile Turcu, dar spune ca nici vorba sa-l fi amenintat. "L-am sunat pe domnul Turcu, dar nu l-am amenintat. Educatia pe care am primit-o nu imi permite sa ma cobor la un asemenea nivel", a precizat antrenorul Omoniei Nicosia.

Florin Marin e sceptic

Antrenorul formatiei Dinamo, Florin Marin este de parere ca va fi o performanta daca echipa din "Groapa" va reusi sa prinda un loc de cupe europene. "Daca vom reusi sa prindem un loc de cupa europeana, e o performanta pentru noi, dar va fi foarte greu", a declarat tehnicianul la finalul jocului cu FC Vaslui.

"Am sperat mai mult de la acest meci, atat din punct de vedere al jocului, cat si al rezultatului. FC Vaslui ne-a fost superioara si a meritat victoria, a confirmat forma buna din acest retur. Am suferit la organizarea defensivei, s-au comis greseli mari de marcaj si de dublaj. Practic Vasluiul ne-a pus probleme la fiecare actiune de atac pe care a avut-o", a mai mentionat "Flocea", care crede ca Dinamo ar fi fost campioana daca ar fi castigat un macar un sfert din meciurile de pe teren propriu: "Modul de exprimare la jocurile de acasa este foarte slab. Am pierdut multe puncte pe teren propriu, practic ce am castigat in deplasare am irosit cu nonsalanta pe teren propriu. Daca Dinamo castiga un sfert din meciurile de acasa, era campioana".

Totodata, Florin Marin considera ca Ioan Andone ar fi cel mai indicat sa vina la Dinamo: "Andone a obtinut performante la Dinamo, e normal sa fie apreciat de suporteri, de conducere. Dupa parerea mea, merita sa fie la Dinamo. Nu sunt insa de acord cu reactia fanilor fata de Alexa, nu sunt de acord ca acestia l-au injurat pe jucator".

Si "Puriul" il recomanda pe "Falcos"

Antrenorul Vasluiului, Mircea Rednic, a recunoscut faptul ca a purtat unele discutii cu Cristian Borcea privind o eventuala numire a sa ca "principal" la Dinamo, insa sustine ca Ioan Andone este cel mai potrivit pentru aceasta functie. "Andone este cea mai buna solutie pentru Dinamo, deoarece el cunoaste cel mai bine jucatorii. Eu, daca as veni la Dinamo, as schimba foarte multi fotbalisti. Am fost contactat o singura data si acum, si in urma cu un an si jumatate, de o singura persoana de la Dinamo. Si anume Cristi Borcea, singurul care a avut si are incredere in mine", a declarat Rednic.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.