10.000 de euro de om. Aceasta este suma pe care Gigi Becali, finantatorul Stelei, a declarat ieri ca o va oferi jucatorilor Gloriei Bistrita daca acestia vor invinge Rapidul in meciul de astazi din Giulesti.

Latifundiarul din Pipera i-a urmarit ieri la hotel si la restaurant pe elevii lui Ioan Ovidiu Sabau dupa ce acestia au ajuns in Bucuresti.

"Promit ca, la finalul meciului cu Rapid, le voi da cate 10.000 de euro daca inving si 5.000 de euro daca obtin un rezultat de egalitate. Nu e evaziune fiscala, din moment ce jucatorul respectiv plateste la sfarsitul anului impozitul de 16% catre Stat", a spus Becali la hotelul Crystal Palace, locul unde sunt cazati bistritenii.

Apoi, dupa o urmarire ca in filme pe strazile Capitalei, cele doua parti s-au intalnit la restaurantul Perla. "stiu ca trebuia sa luati multi bani ca sa ma invingeti pe mine, dar conducerea v-a pacalit si v-a dat doar o mie si ceva de euro. Aia e prima? Luati acum de la mine 5.000, ca-i munciti, nu-i furati", le-a spus Gigi jucatorilor, in timp ce acestia asteptau sa fie serviti la masa.

"Sa doneze banii la Muntele Athos"

Vicepresedintele Gloriei Bistrita, Ioan Horoba, a afirmat ieri ca jucatorii echipei pe care o reprezinta nu vor accepta banii lui Gigi Becali. "Poate sa-si pastreze banii, sa-i dea echipei lui sau sa-i doneze la Muntele Athos. Jucatorii nostri nu doresc aceasta prima si nici nu vor fi lasati sa accepte, ei au din partea conducerii 1.000 de dolari pentru rezultat de egalitate si 2.000 pentru victorie. Noi nu suntem motivati de alte echipe", a spus acesta, fiind de parere totodata ca managerul general al Stelei, Mihai Stoica, ar fi trebuit sa fie suspendat de pe stadioane timp de doi ani.

Argumente Pro BLAT

Ardelenii au trei fotbalisti de baza suspendati: Arbanas, Negrean si Alin Rus, care au primit avertismente chiar in timpul meciului cu Steaua. "Cerseau cartonase", spunea MM Stoica imediat dupa acel meci.

Dupa cearta violenta pe care a avut-o cu Stoica, Jean Padureanu s-ar putea razbuna astfel pe Steaua.
Prietenia istorica dintre Padureanu si Copos.
Gloria va avea pe banca de rezerve trei juniori: Soare, Suru si Sarbu.

Chiar daca ieri Gigi Becali a dat mana cu vicepresedintele bistritean la un restaurant din Bucuresti, Ioan Horoba si Jean Padureanu le-au interzis fotbalistilor sa ia bani de la Becali.

CONTRA BLAT

Jucatorii bistriteni vor sa joace pentru banii lui Gigi Becali. Sabau sustine ca nu-si va implica niciodata numele in partide aranjate. In tur, Gloria a invins cu 2-1. Lucescu jr a declarat ca Rapidul joaca toate meciurile numai pe teren.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.