Patronul FC Rapid, George Copos, a declarat, joi, agentiei MEDIAFAX, ca este exclus ca antrenorul Razvan Lucescu, al carui contract cu gruparea giulesteana expira in vara, sa preia din sezonul viitor conducerea echipei Dinamo.

"Sunt prostii. Aceste zvonuri dezinformeaza opinia publica. Este exclus ca Razvan sa plece la Dinamo. El inca mai are contract cu Rapid, iar noi in perioada aceasta ii vom face o oferta de prelungire pe inca trei ani. Deci este exclus asa ceva", a spus Copos.

Oficialul gruparii rapidiste sustine ca actuala conducere va face tot posibilul sa nu vanda nici un jucator in aceasta vara, asa cum a solicitat in mai multe randuri tehnicianul Razvan Lucescu.

Razvan Lucescu este considerat de directorul general al FC Dinamo, Gigi Netoiu, unul dintre posibilii succesori ai tehnicianului Florin Marin la conducerea echipei din Soseaua Stefan cel Mare din sezonul viitor.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.