Chiar daca au ajuns acum cativa ani sa-si arunce cuvinte grele, presedintele clubului FCM Bacau si patronul Ceahlaului, Gheorghe stefan, s-au impacat, primul urmand sa paraseasca orasul lui Bacovia, alaturi de cinci jucatori, cu destinatia Piatra Neamt. Gheorghe Chivorchian, presedintele gruparii bacauane, a pierdut mult din notorietate in momentul in care a fost exclus din Comitetul Executiv al FRF, iar acum pare sa cedeze si mai mult teren, echipa pe care o pastoreste alunecand usor, dar sigur, spre Divizia B. "Mai sunt in joc 15 puncte, pentru ca mai este si restanta cu Steaua, si cred ca se mai poate sa ne salvam de la retrogradare", ne-a spus neincrezator oficialul galben-albastrilor.

Cu toate astea, Chivorchian a discutat deja cu Gheorghe stefan, patronul Ceahlaului, echipa care va promova la anul in prima divizie, si alaturi de cinci jucatori urmeaza sa se mute de la inceputul sezonului viitor sub Pietricica. "E bun si Crainiciuc (n.r. actualul presedinte al Ceahlaului), dar nu este ceea ce ne trebuie", a spus unul dintre oficialii echipei nemtene. Galben-negrii vor incepe sezonul viitor si cu un nou antrenor, Marin Barbu urmand a fi inlaturat la finalul returului.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.