Iesirea necontrolata a capitanului Stelei, dupa infrangerea de la Bistrita, i-a scos din sarite pe selectionerul Victor Piturca si pe directorul general al FRF, Ionut Lupescu

Ambii au condamnat gestul lui Radoi, care s-a pus cu pumnii pe un geam si s-a accidentat grav, sectionandu-si tendonul antebratului drept. Mai mult, Lupescu a dezvaluit faptul ca prezenta mijlocasului in lotul pentru turneul american nu este obligatorie, asa cum s-a speculat. "Nu este adevarat ca in lot trebuie sa figureze neaparat Mutu, Chivu, Lobont, Dorinel Muntenu si Radoi. Organizatorii ne-au cerut, asa cum era normal, sa ducem peste Ocean cei mai in forma fotbalisti romani, iar Radoi, fiind accidentat, nu face parte din aceasta categorie", a spus Kaiserul.

Confirmare

Absenta jucatorului stelist din lotul pentru America a fost confirmata si de Silviu Prigoana, a carui firma se ocupa de organizarea turneului, care a mentionat ca in contract nu este stipulat expres ca Mirel Radoi sa fie convocat. Desi a condamnat criza de nervi, Victor Piturca l-a nominalizat pe fotbalistul "militar" in lotul largit, unde se mai regasesc alti opt colegi de la gruparea campioana. Este insa putin probabil ca Radoi sa ramana printre cei 22 care vor face deplasarea pentru ca Piturca a promis ca va lua doar cate trei jucatori de la Steaua si Rapid, pentru a nu afecta finalul de campionat.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.