Presedintele clubului iesean Politehnica Iasi, Sorin Boca, a declarat marti, ca echipa sa risca sa fie retrogradata in Divizia B, dupa ce FRF a refuzat sa-i acorde licenta pentru sezonul 2006/2007, din cauza datoriilor de 200.000 de dolari.

"Nu am primit licenta pentru ca nu am indeplinit criteriul financiar. Daca am trecut cu bine peste toate cerintele, membrii Comisiei de licentiere au taxat neindeplinirea criteriului financiar. Astfel, daca pana luni, 15 mai, cand este programat ultimul termen de obtinere a licentei, nu achitam datoriile in valoare de 200.000 de dolari, ne putem lua adio de la licenta si de la Divizia A", a spus Boca.

Oficialul iesenilor a afirmat ca nu stie unde va gasi banii necesari pentru achitarea datoriilor. "Situatia este extrem de dificila si nu stiu de unde vom gasi in doar cateva zile o suma atat de mare. Mai fac un apel catre oamenii de afaceri din Iasi sa ne ajute pentru ca daca nu primim licenta vom fi retrogradati in Divizia B", a incheiat Boca.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.